Moj račun - My account
0

No products in the cart.

Sale!

Ručni uređaj za lijepljenje naljepnica – aplikator APN-60

Spletna cena

89,60 bez PDV

Cena brez DDV.

Available on backorder

Ručni uređaj za lijepljenje naljepnica – aplikator APN-60

Ručni uređaj za lijepljenje naljepnica – aplikator APN-60

TOWA APN-60 za apliciranje/lijepljenje naljepnica omogućava jednostavno označavanje vaših proizvoda sa naljepnicama. Izvrsno rješenje, kad je potrebno jednostavno i brzo označiti veći  broj proizvoda.

V mnogim logističkim poduzećima ih koriste za lijepljenje naljepnica sa adresama, što im dnevno olakša rad pri označavanju kartonskih kutija. Koriste ih i najveće pošta poštanska poduzeća za lijepljenje adresa na pakete.
Mnogi ih koriste i za za označavanje proizvoda sa barkodovima, koje prethodno ispišu na printerima naljepnica koje namataju na kolut i onda ih sa aplikatorom naljepe.

Aplikator TOWA APN-60 ne treba na vašim naljepnicama posebnih oznaka ili razmak između naljepnicama. Zahvaljujuće senzoru Mech-Sensor sustavu, aplikator Towa APN automatsko prepozna visinu i kraj naljepnice i lijepi jednu po jednu naljepnicu.

 

Za dodatne informacije ili modele pišite nam na info@krajnik.hr

Upotreba:

 

– za već ispisane kolute naljepnica (za skoro sve standardne kolute naljepnica)

– podržava dimenzije od 18 x 20 mm do 60 x 100 mm

 

 

Zahtijevana dimenzija naljepnica na kolutu:

 

– širina: 25 – 60 mm

– visina: 18 do 60 mm

– razmak između naljepnicama mora biti standardan 2 – 3 mm

– maksimalni vanjski premjer cijelog koluta može biti do 100mm  (Ne postoji nijedan konkurentni proizvod sa takvim premijerom)

 

Namijenjeno: označavanju robe u skladištu, u proizvodnji, u trgovinama, prodajnim centrima, logistiki, pošti, knjižnicama, ljekarnama, itd., svugdje gdje morate u kratkom vrjemenu označit veći broj paketa odnosno proizvoda.

 

Povećajte produktivnost u vašem poduzeću, skladištu, logistiki,… sa aplikatorima TOWA.

Da bi najbolje iskoristili aplikator morate imati naljepnice na kolutima koji nisu veći od 10cm. U koliko sami ispisujete naljepnice vam predlažem da si montirate namotavanje. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte na naš e-mail ili na naš telefon 049 35 35 80

You may also like…

Košarica

Live chat