Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

LS Central Ugostiteljstvo

Programsko rješenje za ugostiteljstvo

Javite nam se

LS Central Ugostiteljstvo

Odgovara i kupcima i zaposlenicima te nudi potpunu kontrolu nad poslovanjem

LS Central Ugostiteljstvo

LS Ugostiteljstvo je softversko rješenje All-In-One koje restoranima, kafićima i drugim ugostiteljskim tvrtkama nudi potpuni pregled i podatke u stvarnom vremenu.

LS Ugostiteljstvo nadograđuje ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central i omogućuje vam upravljanje svim vašim područjima – financijama, prodajnim mjestom (POS), procesima, upravljanjem lancem opskrbe, zalihama, online kanalima i lojalnošću kupaca – sve na jednoj platformi.

Zamijenite sva zasebna rješenja koja trenutno koristite jednim softverom. Radite učinkovitije, gubite manje vremena i manje sastojaka te imajte jasan pogled na svoje poslovanje i ono što vam je potrebno za uspjeh u svakom trenutku.

Smanjite vrijeme narudžbe i prodaje.

Smanjite vrijeme narudžbe i prodaje.

Stvaranje prilagodljivog izbornika i smanjenje troškova poslovanja

LS Hospitality (LS Catering) je jednostavno i brzo implementirano softversko rješenje dizajnirano za menadžere i osoblje i pruža sve potrebne alate za jednostavno i brzo zadovoljavanje gostiju. Brza replikacija podataka u rješenju znači, vaša usluga bit će jednostavna i točna, jer se narudžbe šalju izravno u kuhinju. Zahvaljujući potpunoj integraciji s MS Dynamics NAV-om, menadžment uvijek ima jasan i ažuran pregled i kontrolu nad ukupnom izvedbom – od prodaje, narudžbi i blagajni.

Brže, bolje i uz povoljniju cijenu.

Brže, bolje i uz povoljniju cijenu.

Pojednostavnite svoje poslovanje i smanjite troškove

LS Catering je potpuno integrirano rješenje koje kombinira dosadašnji rad s različitim rješenjima. Osim toga, brže, bolje i s manjom cijenom. LS Hospitality će vam pomoći:

Optimizacija narudžbe i smanjenje ostataka
Učinkovito upravljanje vašim osobljem
Spriječite gubitke i krađe
Unaprijed planirajte obroke i pojednostavite narudžbe sastojaka
Analizirajte svoju prodaju i planirajte pobjedničku poslovnu strategiju

Efektivno.

Efektivno.

Poboljšajte svoje performanse i ispravite pogreške

LS Hospitality vam pomaže da vaš rad bude učinkovit. Rješenje sadrži značajke specifične za ugostiteljstvo koje će vam pomoći:

Točne cijene za vaša jela kako biste ostvarili dobit
Obavezno pripremite što više jela koja možete prodati i smanjite otpad
Naručite odgovarajuću količinu sastojaka
Pobrinite se da vaši gosti dobiju točnu ploču koju su naručili s pravom dodatnom opremom
Provjerite jesu li tablice ispravno postavljene kako biste optimizirali prostor i vrijeme

Izrazito.

Nabavite lojalnost svojih gostiju i na taj način ponovno posjetite!

Ponudite svojim gostima iznimnu, raznoliku službu za korisnike i dobijte njihovu lojalnost. Uz Nav Catering iznenadit ćete svoje goste kada im ponudite:

Brzo preuzimanje i plaćanje na tablici kutije za prijenos
Točna i pravovremena priprema i servisiranje narudžbe
Precizne informacije o redoslijedu i sastojcima na POS-u
Promocije, kampanje, posebne ponude
E-trgovina i lojalnost na mobilnim uređajima
Brza i točna usluga dostave

Programi za ugostiteljstvo

Terminal u restoranu

Omogućite svom osoblju da bude fleksibilno i jednostavno za korištenje. Jednostavno i brzo korištenje zajedničkih ili djelomičnih računa. Prijenosni terminal dodatno će poboljšati vašu uslugu naručivanjem i plaćanjem izravno za stolom.

Osigurajte ispravnu i brzu pripremu narudžbe:

Budući da su terminali spojeni na kuhinjski zaslon, sve narudžbe vaših kupaca – uključujući promjene i pribor – šalju se izravno kuharu i poslužuju brzo i bez rizika od pogrešaka zbog zablude. Integrirani sustav također znači da ako uprava odluči promijeniti cijene, to se može učiniti jednostavno i brzo, a sve promjene bit će vidljive odmah na svim POS terminalima.

Stolovi za restorane i menadžment

Pažljivo pokrenite svoje stolove i optimizirajte prostor u svom restoranu. Sustav upravljanja stolovima u LS Nav Hospitality također vam pomaže u upravljanju rezervacijama, uključujući praćenje dolazaka, bez dolazaka i otkazanih rezervacija. Uz odličan grafički prikaz, vaše osoblje može brzo provjeriti status stola i osigurati da se narudžba dostavi gostu na vrijeme, da je redoslijed isporuke ispravan i što brži.
Sustav vam također pomaže s narudžbama “Ići” na način da te narudžbe označite drugačije i sortirate ih na posebnom popisu narudžbi “Da ide s vama”.

Upravljanje kuhinjom

Upravljanje kuhinjom

Optimizirajte svoju kuhinju, uklonite rizike od kvara ili nedostatka komunikacije i pripremite više jela u manje vremena.
Pomoću sustava za upravljanje receptima možete spremiti svoje recepte i pustiti program da učini ostalo – sortirajte ih po stilu, kategoriji i sastojcima, proizvedite varinat i automatski izračunajte količinu sastojaka koja vam je potrebna po obroku.
Sustav kuhinjskog prikaza pojednostavljuje rad u vašoj kuhinji. Pripremite jela ispravnim redoslijedom i zapamtite jedan poseban zahtjev ili promjenu sastojaka uz pomoć kuhinjskih monitora, gdje se narudžbe vaših gostiju prikazuju izravno s terminala. Automatski kuhinjski ispis omogućuje vam da odaberete želite li ispisati posebne zahtjeve ili ih jednostavno prikazati na kuhinjskom monitoru pored odgovarajuće narudžbe ili posuđa.

Ugostiteljstvo

Upravljanje osobljem

Upravljanje osobljem

Učinkovito upravljajte svojim osobljem i smanjite troškove. Sustav upravljanja osobljem pomaže vam u brzom i jednostavnom planiranju, vođenju radnog vremena i postavljanju platnih razreda. Promijenite rasporede, procijenite troškove i usporedite procjenu proračuna kako biste bili sigurni da vaša tvrtka uvijek radi s profitom.

Izvješća i napredne statistike

Izvješća i napredne statistike

Iskoristite široke mogućnosti izvješćivanja u LS Central Hospitality i odmah dobijte jasan pregled načina na koji vaše poslovanje funkcionira. Pomoću snažnih alata za izvješćivanje možete analizirati prodaju prema lokaciji, općenito i s različitim varijablama — na primjer, po POS terminalu, prema osoblju, po artiklu ili prema vremenu u danu. Provjerite performanse kuhinje i procijenite programe vjernosti. Uz LS Central Hospitality možete poboljšati svoju poslovnu strategiju i smanjiti gubitke jasno naglašavajući svoje prednosti i slabosti.

Segmentacija gostiju, lojalnost i prijenosni terminali

Segmentacija gostiju, lojalnost i prijenosni terminali

Koristite multi-stop operativnu opciju kako biste bili sigurni da će se gosti vratiti

Uz LS Central Hospitality moći ćete ponuditi programe vjernosti na više lokacija. Omogućite svojim gostima da osvoje i koriste bonuse na vašim lokacijama, na web stranici e-trgovine i putem aplikacije na mobilnim uređajima. Programi vjernosti mogu povećati povratak gostiju i pružiti vam neprocjenjive informacije o navikama i željama vaših gostiju. Koristi ovu inteligenciju , segmentirati svoje klijente i ponuditi im personalizirane popuste i ponude. Proširite svoju prisutnost i bazu klijenata omogućujući im da naručuju putem e-trgovine i putem aplikacije vjernosti na vašem mobilnom telefonu. Poboljšajte svoju robnu marku na svim svojim kanalima jer LS Central Hospitality podržava komunikaciju s društvenim mrežama od sjedišta vaše tvrtke do web stranica i mobilnih uređaja.

LS Central Ugostiteljstvo

Riješenje za vaše restorane ili hotele.

Sva riješenja za suvremeno vođenje restorana, praćenje vjernosti gostiju, Vođenje rezervacija, zaliha i receptura, vođenje kuhinje i osoblja.

    Košarica

    Live chat