Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Usluge tvrtke Krajnik – savjetovanje

Usluge tvrtke Krajnik

Javite nam se

Usluge tvrtke Krajnik

Savjetovanje za odabir pravog poslovnog sustava

Situacijske i potrebne analize za odabir i implementaciju poslovno informacijskih rješenja, upravljanje projektima, obuku korisnika za rad s novim rješenjem, pomoć novim korisnicima, nudimo i uslugu vanjskog konzultanta u uvođenju drugih rješenja te razvoju i programiranju dodatnih rješenja.

Uspješno uvodimo Microsfot Business Central i LS Central poslovna programska rješenja

LS Central u maloprodaji
LS Central u maloprodaji

KRAJNIK PONUDA

ERP savetovanje

Analiza stanja i potreba za odabirom i implementacijom poslovno informativnog rješenja

Upravljanje projektima u uvođenju novih rješenja

Razvoj i programiranje dodatnih rješenja

Tvrtka Krajnik se specialno bavi sa implementacijama Microsoft Business Central rješenja za potrebe vođenja poslovanja vaše tvrtke. Rješenje BC nudi sve funkcije od Glavne knjige pa do proizvodnje, trgovine, skladišta, ugostiteljstva, servisa, projekta i hotelskog poslovanja.

Analiza poslovnih procesa

Naši suradnici vam pripreme analizu vašeh poslovanja u smislu potreba za izbor ERP rješenja. Analiza je važna, da znate koja rješenja su vam potrebna za vaše poslovanje odnosno, da tražite na tržištu rješenja koja ispunjavaju vaše potrebe i zahtjeve.

Korisnička podrška

Korisnička podrška: Upotreba suvremenih informacijskih sustava često je složena, osobito za napredne korisnike. A upravljanje funkcionalnostima koje se rijetko koriste ponekad predstavljaju izazov.

Često korisnici  dolaze do potreba po novim postupcima, zbog stalnih zakonskih promjena i razvoja širenja poslovanja poduzeća.

Podrška za usluge i sustav

U toj analizi opišemo sve poslovne procese, koji su bitni pri  razmišljanju o implementaciji novog poslovnog rješenja. Takva analiza je osnovni dokument pri odluci za rješenje i implementaciju novog poslovnog sustava.

Javite nam se

    Košarica

    Live chat