Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Akcija!

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS J6412 8/128 EXT WIN PRO

Web cijena

590,00 bez PDV

Cijena bez PDV

Blagajna POS JASSWAY POLARIS J6412 8/128 EXT WIN PRO

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS J6412 8/128 EXT WIN PRO

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS J6412 8/128 EXT WIN PRO

Računalo za blagajnu u ugostiteljstvu ili trgovini

15″ touchscreen capacitive,

Intel Celeron J6412 up to 2.6GHz
SSD 120GB
RAM 8GB
Interfaces:
Serial 3 Ports (RI/5V/12V BIOS
Selectable)
USB 6 Ports (5Ports USB 2.0, 1Port USB 3.0)
Ethernet, WiFi,
Win 10 Pro
Black
Warranty: 36 months

 

Računalo all in one za blagajne u ugostiteljstvu i u maloprodaji.

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS

Blagajna za trgovine, kafiće, fast food restorane i kioske

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS unosi potpuno novu dinamiku u svakodnevno poslovanje. Ovaj uređaj je nezamjenjiv alat za svaku malu tvrtku koja želi automatizirati svoje poslovne procese i poboljšati učinkovitost. Zahvaljujući naprednom POS sustavu, olakšava se vođenje poslovanja, smanjuje mogućnost grešaka i štedi vrijeme.

Uređaj kao što je JASSWAY POLARIS olakšava izdavanje računa, omogućuje bržu obradu transakcija te poboljšava interakciju s kupcima. Osim toga, ovakav sustav donosi preciznost i brzinu koje su neophodne u modernom poslovanju.

Napredne mogućnosti uređaja

JASSWAY TITAN PLUS blagajna nudi niz funkcionalnosti koje su prilagođene potrebama ugostiteljstva i malih trgovina, a posebno se ističe kao idealna kasa za ugostiteljstvo. Njene mogućnosti uključuju opcije za brzo izdavanje računa, upravljanje zaliha te praćenje prodaje u stvarnom vremenu. Poslovni subjekti mogu koristiti ovaj uređaj za sve od kafića, tržnica, fast food restorana, pekara i salona.

Jedna od ključnih prednosti ovog POS sustava je ekran osjetljiv na dodir, što omogućuje bržu uslugu i zadovoljstvo kupaca. Također, JASSWAY POLARIS podržava povezivanje s drugim uređajima kao što su printeri za račune, skeneri barkodova i drugi dodatni alati koji olakšavaju rad zaposlenika.

Idealan izbor za ugostiteljstvo

Blagajna POS JASSWAY TITAN PLUS posebno je dizajnirana kao kasa za ugostiteljstvo. U ovoj industriji brzina i točnost su ključni elementi uspjeha. Zahvaljujući funkcijama koje omogućuju praćenje narudžbi, izdavanje računa i upravljanje stolovima, ugostitelji mogu učinkovitije posluživati svoje goste i osigurati vrhunsku uslugu.

Kasa za ugostiteljstvo JASSWAY TITAN PLUS omogućuje lako upravljanje menijima, uključujući promjene cijena i dodavanje novih stavki na jelovnik. Ovo je posebno korisno tijekom dana kada su potrebne brze prilagodbe menija ili posebne promocije. Osim toga, sustav izuzetno olakšava evidenciju stokova te praćenje potrošnje i nabave namirnica.

Za više informacija pišite nam na info@krajnik.hr

Pogledajte još informacije o POS Sector programima

Za više informacija pišite nam na info@krajnik.hr

 

Proizvodjac

SAM4S

Jamstvo mjeseci

36

Procesor

Intel Celeron

Memorija_gb

4

Disk

120GB SSD

Sistem

Windows

Operativni sustav

Windows 10 IoT

Dimenzija ekrana

15"

Vrsta ekrana

Kapacitivni

Možda će vam se također svidjeti…

Košarica

Live chat