Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

Nema proizvoda u košarici.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Usluge Krajnik

Javite nam se

Usluge Krajnik

Savjeti za odabir pravog poslovnog informacijskog sustava

Situacijske i potrebne analize za odabir i implementaciju poslovno informacijskih rješenja, upravljanje projektima, obuku korisnika za rad s novim rješenjem, pomoć novim korisnicima, nudimo i uslugu vanjskog konzultanta u uvođenju drugih rješenja te razvoju i programiranju dodatnih rješenja.

KRAJNIK PONUDA

ERP savetovanje

Analiza stanja i potreba za odabirom i implementacijom poslovno informativnog rješenja

Upravljanje projektima u uvođenju novih rješenja

Razvoj i programiranje dodatnih rješenja

Analiza poslovnih procesa

Registrirajte svoju tvrtku besplatno i izradite katalog proizvoda. Nabavite besplatnu obuku o tome kako voditi svoje online poslovanje

Naši Martfury savjetnici pomoći će vam na svakom koraku i u potpunosti vam pomoći u preuzimanju vašeg poslovanja putem interneta

Korisnička podrška

Korisnička podrška: Upotreba suvremenih informacijskih sustava često je složena, osobito za napredne korisnike. A upravljanje funkcionalnostima koje se rijetko koriste ponekad predstavljaju izazov.

Često korisnici  dolaze do potreba po novim postupcima, zbog stalnih zakonskih promjena i razvoja širenja poslovanja poduzeća.

Podrška za usluge i sustav

U toj analizi opišemo sve poslovne procese, koji su bitni pri  razmišljanju o implementaciji novog poslovnog rješenja. Takva analiza je osnovni dokument pri odluci za rješenje i implementaciju novog poslovnog sustava.

Javite nam se

    Išči
    Generic filters
    Filter by Product categories

    Košarica

    Live chat