Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

Nema proizvoda u košarici.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

LS Central Ugostiteljstvo

Programsko rješenje za ugostiteljstvo

Javite nam se

LS Central Gostinstvo

Odgovara i kupcima i zaposlenicima te nudi potpunu kontrolu nad poslovanjem

LS Ugostiteljstvo je softversko rješenje All-In-One koje restoranima, kafićima i drugim ugostiteljskim tvrtkama nudi potpuni pregled i podatke u stvarnom vremenu.

LS Ugostiteljstvo nadograđuje ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central i omogućuje vam upravljanje svim vašim područjima – financijama, prodajnim mjestom (POS), procesima, upravljanjem lancem opskrbe, zalihama, online kanalima i lojalnošću kupaca – sve na jednoj platformi.

Zamijenite sva zasebna rješenja koja trenutno koristite jednim softverom. Radite učinkovitije, gubite manje vremena i manje sastojaka te imajte jasan pogled na svoje poslovanje i ono što vam je potrebno za uspjeh u svakom trenutku.

Smanjite vrijeme narudžbe i prodaje.

Stvaranje prilagodljivog izbornika i smanjenje troškova poslovanja

LS Hospitality (LS Catering) je jednostavno i brzo implementirano softversko rješenje dizajnirano za menadžere i osoblje i pruža sve potrebne alate za jednostavno i brzo zadovoljavanje gostiju. Brza replikacija podataka u rješenju znači, vaša usluga bit će jednostavna i točna, jer se narudžbe šalju izravno u kuhinju. Zahvaljujući potpunoj integraciji s MS Dynamics NAV-om, menadžment uvijek ima jasan i ažuran pregled i kontrolu nad ukupnom izvedbom – od prodaje, narudžbi i blagajni.

Brže, bolje i uz manju cijenu.

Pojednostavnite svoje poslovanje i smanjite troškove

LS Catering je potpuno integrirano rješenje koje kombinira dosadašnji rad s različitim rješenjima. Osim toga, brže, bolje i s manjom cijenom. LS Hospitality će vam pomoći:

Optimizacija narudžbe i smanjenje ostataka
Učinkovito upravljanje vašim osobljem
Spriječite gubitke i krađe
Unaprijed planirajte obroke i pojednostavite narudžbe sastojaka
Analizirajte svoju prodaju i planirajte pobjedničku poslovnu strategiju

Efektivno.

Poboljšajte svoje performanse i ispravite pogreške

LS Hospitality vam pomaže da vaš rad bude učinkovit. Rješenje sadrži značajke specifične za ugostiteljstvo koje će vam pomoći:

Točne cijene za vaša jela kako biste ostvarili dobit
Obavezno pripremite što više jela koja možete prodati i smanjite otpad
Naručite odgovarajuću količinu sastojaka
Pobrinite se da vaši gosti dobiju točnu ploču koju su naručili s pravom dodatnom opremom
Provjerite jesu li tablice ispravno postavljene kako biste optimizirali prostor i vrijeme

Izrazito.

Nabavite lojalnost svojih gostiju i na taj način ponovno posjetite!

Ponudite svojim gostima iznimnu, raznoliku službu za korisnike i dobijte njihovu lojalnost. Uz Nav Catering iznenadit ćete svoje goste kada im ponudite:

Brzo preuzimanje i plaćanje na tablici kutije za prijenos
Točna i pravovremena priprema i servisiranje narudžbe
Precizne informacije o redoslijedu i sastojcima na POS-u
Promocije, kampanje, posebne ponude
E-trgovina i lojalnost na mobilnim uređajima
Brza i točna usluga dostave

Terminal u restoranu

Omogućite svom osoblju da bude fleksibilno i jednostavno za korištenje. Jednostavno i brzo korištenje zajedničkih ili djelomičnih računa. Prijenosni terminal dodatno će poboljšati vašu uslugu naručivanjem i plaćanjem izravno za stolom.

Osigurajte ispravnu i brzu pripremu narudžbe:

Budući da su terminali spojeni na kuhinjski zaslon, sve narudžbe vaših kupaca – uključujući promjene i pribor – šalju se izravno kuharu i poslužuju brzo i bez rizika od pogrešaka zbog zablude. Integrirani sustav također znači da ako uprava odluči promijeniti cijene, to se može učiniti jednostavno i brzo, a sve promjene bit će vidljive odmah na svim POS terminalima.

Stolovi za restorane i menadžment

Pažljivo pokrenite svoje stolove i optimizirajte prostor u svom restoranu. Sustav upravljanja stolovima u LS Nav Hospitality također vam pomaže u upravljanju rezervacijama, uključujući praćenje dolazaka, bez dolazaka i otkazanih rezervacija. Uz odličan grafički prikaz, vaše osoblje može brzo provjeriti status stola i osigurati da se narudžba dostavi gostu na vrijeme, da je redoslijed isporuke ispravan i što brži.
Sustav vam također pomaže s narudžbama “Ići” na način da te narudžbe označite drugačije i sortirate ih na posebnom popisu narudžbi “Da ide s vama”.

Upravljanje kuhinjom

Optimizirajte svoju kuhinju, uklonite rizike od kvara ili nedostatka komunikacije i pripremite više jela u manje vremena.
Pomoću sustava za upravljanje receptima možete spremiti svoje recepte i pustiti program da učini ostalo – sortirajte ih po stilu, kategoriji i sastojcima, proizvedite varinat i automatski izračunajte količinu sastojaka koja vam je potrebna po obroku.
Sustav kuhinjskog prikaza pojednostavljuje rad u vašoj kuhinji. Pripremite jela ispravnim redoslijedom i zapamtite jedan poseban zahtjev ili promjenu sastojaka uz pomoć kuhinjskih monitora, gdje se narudžbe vaših gostiju prikazuju izravno s terminala. Automatski kuhinjski ispis omogućuje vam da odaberete želite li ispisati posebne zahtjeve ili ih jednostavno prikazati na kuhinjskom monitoru pored odgovarajuće narudžbe ili posuđa.

Upravljanje osobljem

Učinkovito upravljajte svojim osobljem i smanjite troškove. Sustav upravljanja osobljem pomaže vam u brzom i jednostavnom planiranju, vođenju radnog vremena i postavljanju platnih razreda. Promijenite rasporede, procijenite troškove i usporedite procjenu proračuna kako biste bili sigurni da vaša tvrtka uvijek radi s profitom.

Izvješća i napredne statistike

Iskoristite široke mogućnosti izvješćivanja u LS Central Hospitality i odmah dobijte jasan pregled načina na koji vaše poslovanje funkcionira. Pomoću snažnih alata za izvješćivanje možete analizirati prodaju prema lokaciji, općenito i s različitim varijablama — na primjer, po POS terminalu, prema osoblju, po artiklu ili prema vremenu u danu. Provjerite performanse kuhinje i procijenite programe vjernosti. Uz LS Central Hospitality možete poboljšati svoju poslovnu strategiju i smanjiti gubitke jasno naglašavajući svoje prednosti i slabosti.

Segmentacija gostiju, lojalnost i prijenosni terminali

Koristite multi-stop operativnu opciju kako biste bili sigurni da će se gosti vratiti

Uz LS Central Hospitality moći ćete ponuditi programe vjernosti na više lokacija. Omogućite svojim gostima da osvoje i koriste bonuse na vašim lokacijama, na web stranici e-trgovine i putem aplikacije na mobilnim uređajima. Programi vjernosti mogu povećati povratak gostiju i pružiti vam neprocjenjive informacije o navikama i željama vaših gostiju. Koristi ovu inteligenciju , segmentirati svoje klijente i ponuditi im personalizirane popuste i ponude. Proširite svoju prisutnost i bazu klijenata omogućujući im da naručuju putem e-trgovine i putem aplikacije vjernosti na vašem mobilnom telefonu. Poboljšajte svoju robnu marku na svim svojim kanalima jer LS Central Hospitality podržava komunikaciju s društvenim mrežama od sjedišta vaše tvrtke do web stranica i mobilnih uređaja.

Javite nam se

    Išči
    Generic filters
    Filter by Product categories

    Košarica

    Live chat