Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Industrijski pisači naljepnica Bixolon

Bixolon XT5-46, 24 dots/mm (600 dpi), peeler, rewind, disp. (colour), RTC, USB, USB Host, RS232, Ethernet, black

Bixolon industrijski pisač naljepnica srednje generacije

Bixolon industrijski pisač naljepnica srednje klase od 4 inča (114 mm) daje dosljedan izgled i dojam BIXOLON-ovoj novoj liniji pisača naljepnica, podržava UHF RFID ispis i mogućnost kodiranja. Bixolon XT5-40 serija nudi ključne značajke kao što su USB host, bežični; Bluetooth s WLAN ili MFi certifikatom, 1 Gigabit Ethernet i brzine ispisa do 14 ips (356 mm/s). Izbor do 600 dpi za ispis visoke razlučivosti i 3,5″ ili 4,3″ LCD zaslon u boji osjetljiv na dodir plus jednostavne nadogradnje za rukovanje medijima – odvajanje i rezanje te tvornički instalirane konfiguracije premotavanja znače da postoji izbor za sve vaše potrebe ispisa. Industijski pisač Bixolon xt5 serije je termalni transfer visokoučinkoviti industrijski stolni pisač naljepnica koji je idealan za ispis velikog broja naljepnica u različitim primjenama, uključujući logistiku, proizvodnju, skladištenje i trgovinu.

Pisači Bixolon podržavaju UHF RFID ispis i kodiranje, brzinu ispisa do 14 ips (356 mm / s) i razlučivost do 600 dpi. Također ima USB domaćin, bežični; WLAN ili MFi certificirani Bluetooth, 1Gigabit Ethernet i 3,5-inčni ili 4,3-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir. Pisač je kompatibilan s vodećim programskim jezicima na tržištu, kao što su SLCS, BPL-Z ™, BPL-E ™ i BPL-D. Pisač ima aluminijsko kućište i posebno ljepilo bez metalnog kućišta, te dvostruka vrata koja štede prostor. Pisač je jednostavan za održavanje i upravljanje, a može se i daljinski pregledavati i kontrolirati zahvaljujući XPM softveru za upravljanje uređajima. Na novim modelima printera naljepnica Bixolon možete pokriti sva zahtevnija radna mjesta. Sa najnovijom serijom tih printera Bixolon postaje konkurencija najvećim proizvođačima.

Bixolon je jedan najkvalitetnijih proizvođača printera naljepnica u nižem srednjem rangu već mnogo godina, sada sa novom serijom NX i TX printera Bixolon prelazi na liniju industrijskih printera. Visoki kvalitet svih njihovih proizvoda do sada jamči, da budete zadovoljni i sa novim modelima. Printeri su proizvedeni u Koreji što je dodatno jamstvo kvalitete.

Vaš partner za pisače naljepnica Bixolon je tvrtka Krajnik

Košarica

Live chat