Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Detektori krivotvornog novca Ratiotec

Ratiotec Smart Protect Plus

Detektori krivotvornog novca Ratiotec

Detektori krivotvorenog novca su važan dio opreme za poslovanje. Ratiotec Smart Protect Plus je jedan od popularnih modela detektora krivotvorenog novca na tržištu. Ovaj detektor novčanica je certificiran od strane Europske centralne banke i ima visoku stopu otkrivanja krivotvorenih novčanica. Ratiotec Smart Protect Plus ima nekoliko funkcija za provjeru autentičnosti novčanica, uključujući UV svjetlo, IR svjetlo, magnetsku detekciju i karakteristike metala. Dimenzije ovog detektora su 137 x 62 x 117 mm, a težina je 0,5 kg. Ovaj detektor novčanica je idealan za POS sustave i blagajne na vašim prodajnim mjestima.

Što se tiče brojanja novca, Ratiotec rapidcount B 40 je jedan od modela koji uključuje i detektor krivotvorenog novca. Ovaj uređaj je pouzdan i ima visoku stopu otkrivanja krivotvorenih novčanica. Ratiotec rapidcount B 40 ima nekoliko funkcija za provjeru autentičnosti novčanica, uključujući UV svjetlo, IR svjetlo, magnetsku detekciju i karakteristike metala 2. Ovaj uređaj može prebrojati do 1000 novčanica u minuti i ima kapacitet od 100 ulaznih i 200 izlaznih novčanica. Dimenzije ovog uređaja su 260 x 174 x 289 mm, a težina je 5,1 kg. Ovaj uređaj je idealan za trgovine u backofice-u ili za blagajne gdje se prima više gotovog novca.

Kontaktirajte nas za više informacija. Tvrtka krajnik je jedan od većih dobavljača opreme za brojanje i provjeru novca kod nas.

Košarica

Live chat