Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Program za fiskalnu blagajnu za vaše ugostiteljstvo ili trgovinu

Programi za ugostiteljstvo
 • Kvalitetan program za fiskalnu blagajnu od velike je važnosti za sve korisnike istog. Pročitajte savjete koji vam mogu pomoći u odabiru savršenog programa za fiskalnu blagajnu.
 • Ukoliko rukovoditelj bilo koje poslovne djelatnosti u kojoj je potreban program za fiskalne blagajne pogrešno odabere isti, odnosno ako program nije prilagođen određenoj veličiti tvrtke, vrsti poslovanja, zadovoljstvo klijenta zadovoljstvo vlastnika lako može biti narušeno. Na vrijeme odaberite pravi program za fiskalne blagajne, spriječite pogrešan odabir programa i odaberite softver prilagođen vašem poslovanju i vašim potrebama.
 • Odabir pravog programa za fiskalnu blagajnu i poslovanje tvrtke.
 • Odabir programa za fiskalnu blagajnu, jedna je od najbitnijih odluka koje vlasnik ili direktor bilo koje tvrtke u kojoj je potreban program za fiskalnu blagajnu treba napraviti. Svi žele jednostavno rješenje, koje obuhvata sve funkcije bitne za poslovanje, kojim se lako rukuje, te čiji su troškovi niski. Program za fiskalnu blagajnu treba da posjeduje sve informacije koje su važne za poslovanje, a zaposlenicima treba omogućiti da se koncentriraju na ono najvažnije, tj. na klijente.
 • Ispravno odabran program za fiskalnu blagajnu u stanju je vaše cjelokupno poslovanje podići na višu razinu i to pomoću kontrole, ispravno donesenim odlukama i povećanju prodaje. Ako odaberete kako treba, program za fiskalnu blagajnu možete isplatiti već za nekoliko mjeseci, no ako odaberete pogrešno, to vas itekako može skupo koštati. Prema tome, prije nego se odlučite i kupite program koji odgovara vašim potrebama, usporedite programe na tržištu i pogledajte njihove reference.
 • Možda vam se kupovina programa za fiskalne blagajne čini veliki trošak, ali ukoliko odaberete onaj pravi, i sami ćete se uvjeriti da se isplati. Ali prije kupovine programa za fiskalnu blagajnu, obratite pažnju na sljedeće:
 • Troškovi. Prije nego kupite program za fiskalnu blagajnu, sa prodavačem dogovorite krajnju cijenu. Na tržištu se mogu nabaviti programi koji su relativno povoljni, ali se na kraju ispostavi da su ipak skupi. Budite sigurni da se krajnja cijena programa za vašu tvrtku stvarno isplati. Postoje trgovački, ugostiteljski programi, poput LS Retail, POS-Sectora koji se mogu i mjesečno iznajmljivati po određenoj cijeni. Pogotovo za sezonce, za one koji ne mogu odvojiti određenu svotu novca odjednom, pa i za one koji su neodlučni, ovo je idealno rješenje. Prilikom odabira mjesečnog najma obratite pažnju da niste vezani ugovorom, kako bi mjesečni najam mogli prekinuti kad god poželite.
 • Kvaliteta i mogićnosti programa su neopisivo važan faktor i jedan od ključnih točaka prilikom odabira programa za fiskalnu blagajnu. Provjerite reference programa kojeg želite kupiti. Da li su drugi kupci zadovoljni? Koliko dugo je program za fiskalnu blagajnu na tržištu? Da li tvrtka koja nudi ili prodaje program ima dovoljno iskustva u IT sektoru? Ovo su neka od pitanja, koja mogu biti ključna kada je u pitanju kvaliteta proizvoda koji namjeravate kupiti.
 • Dugoročni razvoj programa. Prije kupovine programa za fiskalnu blagajnu uvjerite se da je isti u mogućnosti rasti zajedno sa vašom tvrtkom i vašim poslovanjem, to jest da je u mogućnosti razvijati se dalje. Ukoliko ovo nije slučaj, moglo bi se desiti da će vam biti potreban novi program koji podržava novitete vezane na poslovanje tvrtke ili za fiskalnu blagajnu.
 • Support/Podrška. Podrška u svakom momentu treba biti dostupna, pa i u kasnim večernjim satima, vikendom i praznicima, jer npr. ugostitelji imaju baš tada najviše gostiju u objektu i tada im je najčešće potrebna podrška ili informacija vezana za program za fiskalnu blagajnu. Dobra podrška je osnova za uspješno poslovanje i obavezno sa prodavačem programa za fiskalnu blagajnu prije kupovine, implementacije ili najma provjerite da li je podrška uključena u cijenu programa. Ukoliko podrška nije uključena, obavezno se raspitajte o cijenama iste.
 • Prednosti programa za fiskalnu blagajnu za vaše poslovanje su:
 • U većini slučajeva možete koristi hardware koji već posjedujete. Prema tome, nema potrebe za nabavkom novih uređaja i najbitnije je: mnogo novca ostane u džepu. Ako budete morali nabaviti novu opremu izaberite najbolju ponudu za isti novac. Odličnu ponudu sve opreme za blagajne, skladišta i posovnaja tvrtki možete dobiti na našoj trgovini Krajnik.
 • Online instalacije modernih programa za fiskalne blagajne također su velika prednost za osobe kojima je potreban program za fiskalne blagajne. Online instalacije se u većini slučajeva izvode brzo, nakon što prodavač i kupac dogovore željeni termin iste. Većina prodavača, kupcima putem online instalacije podesi program prema njihovim potrebama i fiskalizira ga.
 • I online prezentacije se po potrebi mogu dogovoriti sa prodavačima, barem što se tiče POS-Sector programa za fiskalne blagajne. Prodavač će vam live putem online prezentacije pokazati sve osnovne funkcije, kao i mogućnosti programa za fiskalnu blagajnu.
 • Većina programa za fiskalne blagajne mogu se testirati neko određeno vrijeme prije kupovine. Istu je potrebno prethodno skinuti potpuno besplatno sa webstranice ponuđača. Ovo je savršena prilika da vidite da li je program koji namjeravate kupiti ispravan izbor za vaše poslovanje.
 • Sigurnost podataka je veoma važno u današnje vrijeme, prema tome veoma je važno da ponuđač programa za fiskalnu blagajnu vodi računa o sigurnosti podataka klijenta.
 • Nadogradnja programa (Update), kao i posljednje verzije trebaju biti automatski dostupne.
 • Grafički i numerički prikazani dnevni, tjedni i godišnji izvještaji odnosno analize poslovanja povećat će produktivnost vašeg poslovanja.
 • Povezivanje programa za fiskalne blagajne sa dodatnim uređajima na koji je instaliran program olakšat će vaše poslovanje, jer nećete biti vezani za stacioniranu fiskalnu blagajnu i posao ćete moći obavljati i pratiti sa bilo kojeg mjesta.
 • Baza sa podacima o klijentima znatno će vam poboljšati odnos sa vašim klijentima, odnosno kupcima.
 • U POS-Sector ili LS Retail BackOffice-u na jednostavan način možete optimizirati način rada koji vama odgovara.
 • Za male tvrtke sa po nekoliko kafića ili restorana možete izabrati POS Sector, međutim ako imate u vašoj tvrtki više djelatnosti, više trgovina ili restorana, onda budete razmišlajli o jačem rješenju kao što je LS Retail, koji može raditi za različne djelatnosti i u različitim zemljama po različnim regulativama.
 • Unaprijedite poslovanje pomoću programa za fiskalnu blagajnu
 • Fiskalna blagajna POS Sector je aplikacija koja je prilagođena za rad u Android i Windows operativnom sustavu. Android aplikacija je predviđena za rad na tabletima i mobilnim telefonima. Fiskalna blagajna POS Sector je desktop (aplikacija koja radi na računalima) i prenosna fiskalna blagajna ( aplikacija koja radi na android platformi). Aplikacije poput ove su aplikacije koje su pogodne za više vrsta uređaja zbog čega niste ovisni o vrsti uređaja niti Windows ili Android operativnom sustavu. Fiskalne blagajne ove vrste su aplikacije odnosno programi koji su optimalno rješenje za koje se podrška može raditi putem interneta.
 • Odabir programa ovisi o vrsti poslovanja i veličini tvrtke. Bez obzira da li tražite fiskalnu blagajnu za ugostitelje, fiskalnu blagajnu za hotele, tržnice, odvjetnike, frizere, trgovine, trgovinske lance itd. dobro razmislite da li ste odabrali pravo rješenje, da li program za fiskalnu blagajnu ima sve one funkcije koje su vama potrebne, da li ima previše funkcija koje vama nikad neće trebati? 
 • Veličina i kompleksnost poduzeća, cijena, kao i jednostavno rukovanje programom u većini slučajeva određuju odabir programa za fiskalnu blagajnu. Moderni programi za fiskalnu blagajnu pomoći će vam u dnevnim obračunima i izvještajima za knjigovodstvo odnosno poresku upravu. Pored toga sve informacije o prodaji i pruženim uslugama bit će vam na dohvat ruke, kao i stanje na skladištu robe, informacije o navikama vaših klijenata odnosno kupaca i svih ostalih važnih informacija.
 • Moderni programi za fiskalne blagajne omogućit će vama i vašim zaposlenicima da se posvetiti klijentima na najbolji mogući način, a samim ti i da povećate zaradu.
 • Ne gubite vrijeme i odmah krenite u odabir programa za fiskalne blagajne. Odaberite ono najbolje za Vas i vaše poslovanje. Izaberite POS-Sector ako imate malu tvrtku ili LS Retail ako imate veću tvrtku sa više objekata i širim poslovanjem.
 • Sve informacije na 049 35 35 80 ili info@krajnik.hr

Košarica

Live chat