Moj račun - My account
0

Nema proizvoda u košarici.

Blog #2

LS Retail SOFTVER koji oprema vaš posao s modom i obućom od glave do pete

Zadovoljite potrebe kupaca, optimizirajte skladišnu kombinaciju, smanjite troškove i pojednostavite procese u cijelom opskrbnom lancu!

Modni trgovci se moraju prilagoditi i brzo djelovati. Međutim, to je teško učiniti ako koristite niz nepovezanih informacijskih sustava za upravljanje različitim dijelovima poslovanja.

Sa softverom LS Retail možete upravljati cijelim lancem maloprodaje odjeće i obuće s jednim sustavom – od proizvoda do dobavljača, od osoblja do prodaje, do sastanaka i događanja, u trgovini i online.

Korištenje jedne platforme znači niže IT troškove, ali ovo je tek početak. Trgovci modnom odjećom kažu nam da s našom jedinstvenom platformom stječu potpunu kontrolu nad troškovima i procesima te jasne poslovne podatke. Stoga mogu donositi pametne odluke koje donose opipljivu vrijednost: više kupaca koji se vraćaju, više proizvoda koji se prodaju po punoj cijeni i niži troškovi.

Upotrijebite moćnu funkcionalnost dizajniranu posebno za modne trgovce – od sezonskog upravljanja do proračuna i složenih promocija – da biste ostali konkurentni i uvijek bili prvi izbor za svoje kupce.

UPRAVLJAJTE artiklima U SVIM NJIHOVIM VERZIJAMA

Uvijek znate koje artikle imate i u kojim količinama, čega nema na zalihama i što je na putu.

 • Imajte jasnu sliku o tome što je dostupno i gdje, te osigurajte transparentnost zaliha za kupce u vašoj online trgovini.
 • Imajte jasan uvid u povijest prodaje svakog artikla, od promjena cijena do aktivnih ponuda, do profitabilnosti artikla do procijenjenih razina zaliha na kraju sezone.
 • Dodijelite dimenzije svakoj stavci (npr. boja, veličina, stil…) kako biste poboljšali održavanje inventara i fino prilagodili preuređivanje verzija.
 • Provjerite imate li pravu zalihu. Saznajte koliko će trajati zalihe i saznajte koji su proizvodi premalo, a koji preopterećeni.

NARUČITE PRAVE artikle I MUDRO IH RASPODELJITE

Optimizirajte nadopunjavanje zaliha. Sustav nudi različite razine korisničke kontrole kako bi vam pomogao u upravljanju različitim vrstama proizvoda.

 • Upravljajte svojim prodajnim proračunima pomoću značajke otvorene kupnje.
 • Upravljajte sezonskim artiklima od planiranja procesa kupnje do raspodjele trgovinama na temelju raspoloživog prostora i planiranja razina sigurnosti zaliha za skladište.
 • Postignite optimalne razine zaliha s automatskim nadopunjavanjem. Softver izračunava sigurnosne zalihe na temelju varijacija u prodaji.
 • Inteligentni algoritmi govore vam što naručiti na temelju trendova u povijesti prodaje i vanjskih čimbenika. Pokreće ga LS Forecast.

IMPLEMENTIRAJTE DOBIT I PROMOCIJE KOJE DONOSE PRINOS

Vodite opće i ciljane kampanje, pratite njihovu učinkovitost i prilagodite svoju strategiju za povećanje lojalnosti i prihoda.

 • Od “Kupite jedan, dobijte dva” do popusta i sezonskih rasprodaja, kreirajte željene ponude i promocije te ih aktivirajte za neke ili sve lokacije svojih trgovina ili kupaca. Aktivne ponude se koriste automatski – nema dodatnog rada za vaše blagajne.
 • Poboljšajte svoju korisničku uslugu s prilagođenim preporukama proizvoda. Dodatak LS Recommend koristi umjetnu inteligenciju za unos relevantnih prijedloga proizvoda na web stranicu e-trgovine i na POS.
 • Stvorite program vjernosti na više razina i učinite da se članovi osjećaju posebno uz nagrade, prilagođene ponude, promocije i kupone.

POSTANITE PRAVI VIŠEKANALNI PRODAVAČ

Kada koristite jednu platformu za sve svoje kanale, možete ponuditi dosljedno, prilagođeno iskustvo gdje god vaši kupci kupuju.

 • Centralno upravljajte artiklima, cijenama, ponudama, promocijama: sustav automatski ažurira prodajno mjesto, web stranicu e-trgovine i sve druge kontaktne točke.
 • Omogućite kupcima da kupuju putem interneta i dobiju kupnju kući, ili je po želji podignu u trgovini ili drugdje.
 • Omogućite kupcima da naruče POS artikle koji su dostupni na drugim lokacijama trgovina, u skladištu ili kod trgovaca.
 • Omogućite kupcima da vrate ili razmijene proizvode u bilo kojoj trgovini, bilo da su kupili proizvode u drugoj trgovini ili online.

Sažeto po članku LS Retail.

Košarica

Live chat